Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pravna obvestila

Dobrodošli na spletnem mestu outletvozil.si (v nadaljevanju spletno mesto), v lasti podjetja Avto Triglav d.o.o., Ljubljana (v nadaljevanju lastnik spletnega mesta). Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o storitvah in produktih. Prosimo vas, da kot obiskovalec spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje.

S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.


Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodne najave spremeni opremo in tehnične podatke. O obvezujočem zadnjem stanju se pozanimajte pri svojem prodajalcu. Cene so v EUR z DDV in ne vsebujejo prevozno logističnih storitev.


Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.


Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativne narave. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik spletnega mesta, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik spletnega mesta ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič na tem spletnem mestu ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

To spletno mesto vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar naše spletno mesto ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.


Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Avto Triglav, d.o.o., Ljubljana je za izvajalca postopkov izvensodnega reševanja potrošniških sporov, ki jih potrošniki lahko sprožijo v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Ur.l. RS št. 81/2015), izbral Evropski center za reševanje sporov, Ljubljana, elektronski naslov: info@ecdr.si, telefonska številka: 08 205 65 90, www.ecdr.si. Potrošniški spori se bodo pri Evropskem centru za reševanje sporov reševali v kombiniranem postopku mediacije in arbitraže.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse