Outlet osebnih vozil Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

O podjetju

O podjetju

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, hčerinska družba poslovnega sistema ACH d.d., je zastopnik in distributer osebnih vozil FiatLanciaAlfa RomeoJeepFerrari in Maserati ter lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

Na slovenskem trgu avtomobilov je prisotna od leta 1996. Lahko se pohvali z dobro dinamiko prodaje, saj skupaj s 105 zaposlenimi ter pooblaščeno prodajno in servisno mrežo, dosegajo visoko mesto med desetimi glavnimi akterji na slovenskem trgu avtomobilov.

Pooblaščena prodajno servisna mreža Fiat, Lancia in Alfa Romeo šteje skupaj 20 pooblaščenih prodajalcev in 36 pooblaščenih serviserjev, ki so razpršeni po vsej Sloveniji. Tako Avto Triglav d.o.o., Ljubljana, kot vsi njegovi pooblaščeni prodajalci in serviserji delujejo v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine Fiat.

Konec leta 1997 je družba Avto Triglav d.o.o., Ljubljana svojemu programu vozil in nadomestnih delov Fiat, Lancia in Alfa Romeo dodala še program prodajnih in poprodajnih storitev za motocikle blagovne znamke Aprilia. Doslej je družba razvila mrežo dvanajstih pooblaščenih prodajalcev in serviserjev, ki predstavljajo zmagoviti duh Aprilie, uspešnega podjetja iz mesteca Noale blizu Benetk.

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je leta 2004 s Ferrarijem in Maseratijem podpisal pogodbo o zastopanju blagovnih znamk, ki v svetu avtomobilizma pomenita presežek. Ustanovi se prodajno servisni center AC-Maranello auto, ki v okviru Avta Triglav d.o.o., Ljubljana skrbi za prodajo in servisne storitve Ferrarija in Maseratija. To je bilo veliko priznanje Fiat Group S.p.A. Avtu Triglav d.o.o., Ljubljana za zastopanje ostalih blagovnih znamk in zaupanje, da bo tudi zastopanje vrhunskih blagovnih znamk potekalo na najvišji ravni.

Leta 2007 je program motociklizma obogatila nova blagovna znamk, Moto Guzzi, ki za prave poznavalce simbolizira vrhunec motociklizma. To italijansko podjetje je svetovno znano po vrhunski ponudbi ekskluzivno oblikovanih in tehnološko najnaprednejših motociklov, ki z leti pridobivajo vrednost.

V letu 2011 se je prodajnemu porgramu pridružila legendarna znamka Jeep. Oblikovanje, uporabnost, kakovost izdelave in najvišja zmogljivost v razredu so štirje stebri DNK blagovne znamke Jeep. In na tem slonijo štiri črke besede »Jeep«. Besede, ki je prišla v leksikone po vsem svetu za opisovanje okretnih terenskih vozil s štirikolesnim pogonom, katerih razpoznavna znaka sta rešetka hladilnika s sedmimi režami in trapezastimi blatniki. Štiri črke, ki pomenijo vodilni položaj pri štirikolesnem pogonu in zagotavljajo, da se boste lahko kakršne koli avanture lotili povsem samozavestni.
Ob prevzemu zastopstva znamke Jeep je Avto Triglav vzpostavil tudi mrežo pooblaščenih serviserjev, ki lahko ponudijo izvajanje servisnih storitev na najvišjem nivoju. Kakovostne servisne storitve pa nudijo tudi strankam znamk Chrysler in Dodge.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse