Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

O podjetju

O podjetju

KDO SMO

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je zastopnik in distributer osebnih vozil FiatAlfa RomeoJeep, Abarth ter lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

Podjetje Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je na slovenskem trgu avtomobilov prisotno od leta 1996. Skupaj z zaposlenimi ter s pooblaščeno prodajno in servisno mrežo, dosegamo visoko mesto med glavnimi akterji na slovenskem trgu avtomobilov, poslovanje pa smo, preko hčerinske družbe Autocommerce Hrvatska, razširili tudi na sosednjo Hrvaško.

V pooblaščeni prodajno-servisni mreži po vsej Sloveniji imamo tudi tri lastne centre: v Ljubljani, Mariboru in Dobrovniku. Naši centri delujejo v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ter s tem zagotavljajo visoko kakovost in najboljšo obravnavo strank.

Poleg storitev za znamke FCA strankam v vlogi pooblaščenega serviserja zagotavljamo tudi servisne storitve za vozila Dodge, Lancia in Chrysler. V prodajno-servisnem centru v Mariboru pa smo razširili prodajno in servisno ponudbo z vozili znamke Citroen.

Poleg strokovne in izkušene ekipe, ki skrbi za celovito prodajno ponudbo, vas v naših sodobno opremljenih servisnih delavnicah čaka usposobljena ekipa svetovalcev in serviserjev. Strankam zagotavljamo pomoč pri izbiri, financiranju, rednih servisnih pregledih in celovit pristop v primeru zahtevnejših popravil.

 

Kratka zgodovina podjetja

Podjetje je na slovenskem trgu avtomobilov prisotno od leta 1996.

Leta 2011 se je prodajnemu programu pridružila legendarna znamka Jeep. Oblikovanje, uporabnost, kakovost izdelave in najvišja zmogljivost v razredu so štirje stebri DNK blagovne znamke Jeep. In na tem slonijo štiri črke besede »Jeep«. Besede, ki je prišla v leksikone po vsem svetu za opisovanje okretnih terenskih vozil s štirikolesnim pogonom, katerih razpoznavna znaka sta rešetka hladilnika s sedmimi režami in trapezasti blatniki. Štiri črke, ki pomenijo vodilni položaj pri štirikolesnem pogonu in zagotavljajo, da se boste lahko kakršne koli avanture lotili povsem samozavestni. Ob prevzemu zastopstva znamke Jeep smo v podjetju  Avto Triglav d.o.o., Ljubljana vzpostavil tudi mrežo pooblaščenih serviserjev, ki lahko ponudijo izvajanje servisnih storitev na najvišjem nivoju.

Še ena prestižna znamka, ki se je leta 2016 priključila našemu prodajno-servisnemu programu, je znamka Abarth. Znamka, ki uteleša zmogljivost za vsako ceno, je nastala na viziji dirkaškega entuziasta Carla Abartha. Očetu znamke se avtomobili te serije lahko zahvalijo za močan, odločen in nezlomljiv značaj, ki je skladen z njegovim astrološkim znamenjem. Škorpijon je kasneje postal logotip, pozneje pa še zaščitni znak avtomobilov edinstvenih dimenzij, oblik, hitrosti in videza.

 

Družbena odgovornost

V družbi Avto Triglav d.o.o., Ljubljana ob uspehih v sedanjosti in za prihodnost v svoje poslovno delovanje vključujemo družbeno in okoljsko skrb. Naša družbena odgovornost se odraža v odgovornosti do zaposlenih, kupcev, družbene skupnosti, naravnega okolja, varnosti in zdravja pri delu ter v kakovosti storitev in poslovanja.

Podpiramo osebni napredek zaposlenih, ki je pogoj za uspešnost podjetja, saj lahko naše poslovne cilje dosegamo le z zadovoljnimi ljudmi.

 

Naše vrednote so:

 • poštenost in zaupanje,
 • inovativnost in sprejemanje izzivov,
 • empatija in prilagodljivost,
 • pošten odnos do strank,
 • vztrajnost in predanost delu.

 

Z našimi poslovnimi partnerji delimo vizijo doseganja in preseganja ekoloških, kakovostnih in varnostnih standardov. Avtomobilske znamke, ki jih zastopamo, neprestano vlagajo v razvoj in inovacije, s katerimi so vozila še bolj varna in prijaznejša do uporabnikov in okolja. Dejstva, raziskave, številke in mnogi zadovoljni lastniki kažejo, da smo na pravi poti.

 

Vsako leto s sponzorskimi sredstvi na poti do uspeha podpiramo ekipe in posameznike. Verjamemo v dolgoročno sodelovanje in pozitivne sinergijske učinke povezav s projekti, v katerih prepoznamo naše vrednote.

 

Kot družbeno odgovorno podjetje, podpiramo:

 • Jadralni klub Pirat Portorož
 • Jadralki Tino Mrak in Veroniko Macarol
 • Kolesarski klub Adria Mobil
 • Z donacijami in različnimi prispevki podpiramo mnoga prostovoljna interesna združenja, med njimi gasilska, planinska in športna društva, humanitarne prireditve in pobude, dogodke v vrtcih in šolah…

 

 

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
  1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse