Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJAlfa Romeo Giulia osvojila naziv "Best Car"

Alfa Romeo Giulia osvojila naziv "Best Car"

03.03.2021

Še ena prestižna nagrada za model Alfa Romeo Giulia – avtomobilistična revija "auto motor und sport" jo je razglasila za "Best Car 2021". Bralci so italijansko športno limuzino že četrtič v zadnjih petih letih izbrali za zmagovalko v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil. Z 22 % glasov je Alfa Romeo Giulia premagala 14 konkurentov. Alfa Romeo Giulietta in Alfa Romeo Stelvio, druga in tretja v svojih kategorijah dopolnjujeta uspeh znamke Alfa Romeo na podelitvi nagrad najboljšim avtomobilom "Best Car 2021".

Četrta zmaga Alfe Romeo Giulia v petih letih na podelitvi nagrad najboljšim avtomobilom je še en dokaz brezmejnega navdušenja med ljubitelji avtomobilov v Nemčiji. To ne kaže le zmaga Giulie, temveč tudi visoki uvrstitvi modelov Stelvio in Giulietta v svojih kategorijah.

Več kot 101.000 bralcev je glasovalo na 45. izboru za podelitev nagrad "Best Car", ki ga organizira revija "auto, motor und sport". Izbirali so med 387 modeli, razdeljenimi v 11 kategorij, vključno z ločenimi priznanji za uvožena vozila. Letošnja podelitev je prvič potekala virtualno.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse