Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJAlfa Romeo Tonale osvojil glasove bralcev revije What Car? na podelitvi nagrad »Car of the Year 2021«

Alfa Romeo Tonale osvojil glasove bralcev revije What Car?  na podelitvi nagrad »Car of the Year 2021«

20.01.2021

Alfa Romeo Tonale je na podelitvi nagrad »Car of the Year 2021«, ki jih vsako leto podeljuje revija What Car? zmagal v kategoriji »Reader Award«. Z nagrado »Reader Award«, ki jo podeljujejo bralci vodilne britanske avtomobilistične revije, je bil proglašen za najbolj vznemirljiv novi avtomobil leta 2021.

Tonale, ki je bil javnosti predstavljen na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2019, je zasnovan in izdelan na osnovi 110-letne dediščine znamke Alfa Romeo, in priteguje pozornost kupcev že pred svojim uradnim prihodom na trg.

Steve Huntingford, urednik revije What Car?, je izjavil: »Za nagrado, ki jo podeljujejo bralci revije What Car? je običajno tesen boj, letos pa je Tonale zmagal z veliko prednostjo in zbral dvakrat več glasov kot drugouvrščeni avtomobil. Ljudje so očitno zelo navdušeni nad idejo novega družinskega športnega terenca z značko Alfa Romeo, in po konceptnem vozilu sodeč, razumemo, zakaj. "

Arnaud Leclerc, vodja znamke Alfa Romeo za regijo EMEA, pa je dejal: „Konceptno vozilo Tonale napoveduje prihodnost Alfe Romeo, serijsko proizveden pa bo to prvi priključni hibrid te znamke. Veseli smo ob ugotovitvi, da kombinacija njegove lepote in funkcionalnosti vpliva na mnenje kupcev, ki – tako kot mi – komaj čakajo, da model Tonale končno ugledajo na cesti.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse