Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJŠtiri nagrade - Alfa Romeo Giulia osvojila »SPORT AUTO AWARD 2020«

Štiri nagrade - Alfa Romeo Giulia osvojila »SPORT AUTO AWARD 2020«

18.11.2020

Bralci nemške revije SPORT AUTO so že 28-ič glasovali za svoje najljubše športne avtomobile. Za zmagovalko so zopet izbrali Alfa Romeo Giulio. Toda tokrat je italijanska športna limuzina na podelitvi "SPORT AUTO AWARDS" prvič prejela nagrade kar v štirih kategorijah.

Alfa Romeo Giulia GTAm se je na sam vrh uvrstila s 44,7 % prejetih glasov v kategoriji uvoženih »serijskih limuzin/karavanov nad 100.000 EUR«. Giulia GTA je tehnično in konceptualno navdihnjena z modelom Giulia GTA iz leta 1965, "Gran Turismo Alleggerita", ki so razvili inženirji družbe Autodelta. Nova Giulia GTA, opremljena s 397 kW (540 KM) različico motorja Alfa Romeo 2,9 V6 Bi-Turbo, je najmočnejše cestno vozilo v 110-letni zgodovini znamke.

Četrto leto zapored je Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojila naziv »SPORT AUTO AWARD« v kategoriji uvoženih »serijskih limuzin/karavanov do 100.000 EUR«, z zmagovitimi 47,5 % glasov. Giulia Veloce je bila proglašena za najboljšo v kategoriji »serijskih limuzin/karavanov do 75.000 EUR« med uvoženimi vozili; prejela je 39,4 % glasov. Za zmagovalko je bila razglašena tudi Giulia: v kategoriji uvoženih »serijskih limuzin/karavanov do 50.000 EUR« je dobila 45,0 % prejetih glasov.

Približno 13.000 bralcev je glasovalo za »SPORT AUTO AWARDS 2020«. Svoje favorite so izbirali med 230 serijsko proizvedenimi modeli, razvrščenimi v 18 kategorij (v vsaki so posebej ocenjevali uvožene modele), ter v 10 kategorij za športno predelana vozila.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse