Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJAlfa Romeo Stelvio prejel nagrado za oblikovanje “Auto Motor und Sport”

Alfa Romeo Stelvio prejel nagrado za oblikovanje “Auto Motor und Sport”

11.11.2020

Oblika modela Alfa Romeo Stelvio je prepričala bralce ugledne strokovne revije "Auto, Motor und Sport", ki so ga izbrali za prejemnika nagrade "Autonis" v kategoriji "Large off-road vehicles/SUV". Slog in eleganca modela Stelvio, ki je obenem tudi eden najbolj športnih modelov v svojem razredu, so oblikovali v oblikovalskem centru Centro Stile Alfa Romeo.

»Ponosni smo na prestižno nagrado "Autonis", ki so jo modelu Alfa Romeo Stelvio kot najlepšemu SUV vozilu v svoji kategoriji podelili bralci revije "Auto, Motor und Sport". Ta nagrada je priznanje italijanskemu oblikovanju in oblikovalskemu jeziku Alfe Romeo, ki združuje izjemne proporce z značilnimi elementi in lepimi, ročno obdelanimi površinami« - je komentiral Klaus Busse, vodja oddelka za oblikovanje v skupini FCA za regijo EMEA. »Poleg modela Stelvio so bralci "Auto, Motor und Sport", kot najlepše v svojih razredih, že nagradili modele Giulia, MiTo in Giulietta. Znamka Alfa Romeo pa je dve leti zapored osvojila naziv "Design Brand of the Year".«

16.182 bralcev revije "Auto, Motor und Sport" in obiskovalcev njenih spletnih strani je sodelovalo pri letošnjem glasovanju za nagrade "Autonis". Svoje glasove so lahko oddali 100 modelom, razvrščenim v 10 kategorij. Rezultat v posamezni kategoriji pomeni razmerje med prejetimi in zavrnjenimi glasovi za sodelujoči model. Vsak udeleženec je lahko oddal štiri glasove v kategoriji, dva za izjemno oblikovanje in dva za manj prepričljivo oblikovanje. Negativne sodbe so torej štele prav toliko kot pozitivne. Pozitivni glasovi so očitno prevladali pri glasovanju za Alfa Romeo Stelvio - prvi SUV v zgodovini znamke je v kategoriji "Large SUV" zbral 20,4 odstotka glasov.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse