Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJDvojna zmaga modela Alfa Romeo Giulia na podelitvi nagrad »SPORT AUTO AWARD«

Dvojna zmaga modela Alfa Romeo Giulia na podelitvi nagrad »SPORT AUTO AWARD«

26.11.2019

Vrhunska Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je že tretjič zapored osvojila prvo mesto v razredu uvoženih vozil v kategoriji »serijske limuzine/karavani do 100.000 evrov«. Alfa Romeo Giulia Veloce pa je zmagala v kategoriji uvoženih »serijskih limuzin/karavanov do 75.000 evrov«.

Alfa Romeo Giulia se po izboru bralcev revije SPORT AUTO ponovno uvršča v sam vrh športnih vozil. Tako kot leta 2017 in leta 2018, je tudi letos model višjega razreda Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio s turbobencinskim motorjem V6 s 375 kW (510 KM), zmagal v razredu uvoženih vozil v kategoriji »serijske limuzine/karavani do 100.000 evrov«. V kategoriji »serijske limuzine/karavani do 75.000 evrov« pa so bralci revije SPORT AUTO za najboljši uvožen avtomobil izbrali model Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce s turbobencinskim motorjem, ki razvije 206 kW (280 KM).

»Podelitev nagrad »SPORT AUTO AWARD« velja za glavni barometer klasifikacije v industriji športnih avtomobilov. Še dodaten razlog za zadovoljstvo pa je, da je Alfa Romeo Giulia na tem tekmovanju v zadnjih treh letih osvojila pet prvih mest«, je na podelitvi nagrad v Stuttgartu izjavila Cristina Mauri, vodja trženja znamk Alfa Romeo in Jeep. »Bralci revije SPORT AUTO so znova izkazali naklonjenost italijanskemu oblikovanju in zmogljivostim. Z nedavno prenovo modela Alfa Romeo Giulia jih bomo z našimi športnimi vozili navduševali tudi v prihodnje.«

Izbor za nagrade "SPORT AUTO AWARD" je potekal že 27-ič. Več kot 12.300 bralcev je svoje favorite izbiralo med 275 modeli vozil, razvrščenih v 18 kategorij (v vsaki so dodatno ocenjevali uvožene modele), ter v deset kategorij za športno predelana vozila.

 

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse