Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJPanda Cross imenovana za najboljšega križanca leta po izboru britanske revije »4x4«

Panda Cross imenovana za najboljšega križanca leta po izboru britanske revije »4x4«

12.01.2021

»Z velikim veseljem sprejemamo to nagrado, ki zaokrožuje Pandino nepozabno leto. Poleg praznovanja 40. obletnice je bilo 2020 polno leto: predstavili smo Pando Hybrid, popolnoma osvežili paleto in dosegli najboljši tržni delež v zgodovini«, je izjavil Luca Napolitano, vodja znamk Fiat, Lancia in Abarth za regijo EMEA.

Poleg tega je četrto leto zapored britanska revija »4x4« na svoji vsakoletni podelitvi nagrad Pando Cross razglasila za najboljšega križanca leta 2020; premagala je ostro konkurenco v vedno bolj rastočem segmentu. Sodniki so pohvalili njene terenske zmogljivosti, dinamično vožnjo in motorje.

Alan Kidd, urednik revije »4x4«, je komentiral: »Panda Cross še naprej zmaguje na naših podelitvah nagrad 4x4. Tekma je tesna, vendar se nihče ne more kosati s Fiatovo ikono v smislu terenskih in cestnih zmogljivosti ter značilnega videza. Ljudje, ki živijo v gorah ali vozijo v ostrih zimskih razmerah, kupujejo takšna vozila, saj vožnje po brezpotjih sodijo v njihov način življenja. Čeprav je majhna, ima Panda odličen oprijem in neverjetno okretnost. Panda Cross je idealen mestni avtomobil, ki se lahko v hipu spremeni v terenskega junaka«.

Revija 4x4 je edina specializirana revija za vozila s štirikolesnim pogonom in poltovornjake v Veliki Britaniji, njene nagrade pa postavljajo merila v segmentu že več kot 25 let. Skupina strokovnjakov za vozila 4x4 ocenjuje širok spekter vozil iz posameznega razreda, in pri tem upošteva različne dejavnike, od udobja in kakovosti, do terenskih zmogljivosti ter stroškov nakupa in lastništva.

Ta pomembna zmaga se pridružuje dolgemu seznamu dosežkov modela Fiat Panda; med drugim je bila prvi avtomobil v svojem segmentu, ki je leta 2004 osvojil nagrado "Car of the Year", prvi mestni avtomobil, ki se je povzpel na višino 5.200 m in dosegel bazni tabor Everesta, ter prvi mestni avtomobil s tehnologijo štirikolesnega pogona.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse