Outlet osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Maserati in lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.

 
 
 
 
 
 
 
 

NAZAJNajboljši Ducato vseh časov prihaja v prodajne salone Fiat Professional

Najboljši Ducato vseh časov prihaja v prodajne salone Fiat Professional

23.07.2019

Prodajna uspešnica Fiat Professional, ki je že peto leto zapored številka ena v Evropi po prodaji v dvanajstih različnih državah in je paradni model v svetu rekreacijskih vozil, se ponaša s posodobljenimi vsebinami in tehnologijo, kar še utrjuje njegov vodilni položaj, strankam pa ponuja optimalni odgovor za vse poklicne potrebe. Ducato m.l. 2020, ki ga je že mogoče naročiti pri pooblaščenih trgovcih z vozili Fiat Professional, je prvi, ki je opremljen z novimi dizelskimi pogonskimi sklopi in motorji na zemeljski plin z emisijskim standardom Euro 6d-TEMP. Novi motorji z največjo močjo od 89 do 134 kW (120 do 180 KM) so še bolj zmogljivi in okolju prijazni ter prinašajo prednosti tako za užitek v vožnji kot okolje. Opremljeni so z EcoPack, ki z uporabo funkcije Start&Stop, inteligentnega alternatorja, elektronsko krmiljene črpalke za gorivo in načina "Eco" zagotavlja prihranek pri energiji in gorivu v korist skupnih stroškov lastništva. Glede pogonskih sklopov in prenosa moči bo kmalu na voljo tudi 9-stopenjski samodejni menjalnik "9Speed": najboljši menjalnik v razredu, ki bo omogočal užitek v vožnji za volanom in optimalni izkoristek pogonskega momenta. Pri najzmogljivejšem motorju s 134 kW (180 KM) bo imel rekordnih 450 Nm navora.

Ducato m.l. 2020 je tudi najboljši Ducato doslej, kar se tiče naprednih varnostnih sistemov, ki med drugim vključujejo sistem za spremljanje mrtvih kotov (BSA), opozorilo na prečni promet za vozilom (RCP) za zaznavanje vozil, ki prihajajo s strani pri vzvratnem manevriranju in sistem zaviranja v sili (FBC), ki je več kot dobrodošel v izrednih situacijah. Model ponuja tudi najboljše s področja informativno-razvedrilnega sistema, z novim 7-palčnim zaslonom na dotik znamke Mopar®, ki vključuje predpripravo za Apple CarPlay in je združljiv z Android AutoTM.

Mopar pa ponuja tudi celo vrsto integriranih rešitev, storitev in dodatkov, ki uporabnikom omogočajo, da uživa v brezskrbni vožnji in ga obvarujejo pred nepredvidenimi težavami.

 
 
 

Ne zamudite ugodnih priložnosti, naročite se na vročo ponudbo!

Ne želite zamuditi ugodnih priložnosti? Naročite se na brezplačno prejemanje vroče ponudbe in 1x mesečno boste obveščeni o najboljših ponudbah!

 
    1. V družbi Avto Triglav d.o.o. Ljubljana smo tudi do sedaj osebne podatke posameznikov varovali skrbno, preudarno ter v skladu z zakonodajo. Z uvedbo Splošne uredbe o varstvu podatkov bomo raven varstva še dvignili in vam tako omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Naša politika varovanja osebnih podatkov je objavljena tukaj.

 
 

Pridružite se nam!

 
 
 
Za primerjavo vozil dodajte vsaj še eno vozilo
PrimerjajOdstrani vse